H2O Kirkastusaine 1 l

Kirkastusaine kirkastaa samean allasveden hetkessä poistaen vedestä epäpuhtauksia ja samalla se vähentää kloorin tarvetta. Pidentää suodattimen käyttöikää. Pakkauskoko 1 litra.

Vaikutus: Kemikaali toimii erittäin tehokkaana kirkastusaineena (flokkulanttina). Kirkastaa samean veden luotettavasti ja nopeasti, saa altaan taas kimaltelemaan, auttaa poistamaan vedestä epäpuhtauksia ja tehostaa suodatuksen vaikutusta. Muodostuvat hiutaleet ovat isoja, jolloin ne suodattuvat pois varmasti. Kemikaalia voi käyttää yhtä aikaa allasveden desinfiointiin käytettävien klooriin tai vapaaseen klooriin perustuvien desinfiointiaineiden kanssa.

Käyttöohje: Mittaa allasveden pH-arvo ja säädä sitä tarvittaessa, kunnes se on 7,0–7,4 (hiutalointiaineen annostelu laskee veden pH-arvoa merkittävästi). Vastahuuhtele ensin suodatin. Valuta annos, 20–40 ml / 10 m3 vettä, altaan veteen lähelle pintakaivon aukkoa suodatinjärjestelmän käydessä. Anna suodatinjärjestelmän käydä yhtäjaksoisesti vähintään 6 tuntia. Imuroi sitten altaan pohjaan tarttuneet epäpuhtaudet allasimurilla. Tarkasta suodattimen läpivirtaus ja vastahuuhtele suodatin ajoissa. Suosittelemme, että käytät kirkastusainetta säännöllisesti, mieluiten viikoittain. Annostele kirkastusainetta useammin lämpiminä päivinä ja kun allasta käytetään enemmän.

Palaa alkuun