H2O pH Minus 1,5 kg

Veden pH-arvon laskemiseen tarkoitettu kemikaali. Allasveden ihanteellinen pH-taso on 7,0 -7,4. Tarkista veden pH-arvo säännöllisesti ja laske pH-arvoa tarvittaessa lisäämällä veteen H2O pH Minusta. Pakkauskoko 1,5 kg.

Vaikutus: Tuotetta käytetään laskemaan altaan veden pH-arvoa. Uimaveden pH:n tulee olla 7,0–7,4. Tällä pH-arvoalueella kloorausaineet toimivat tehokkaimmin ilman sivuvaikutuksia.

Käyttö- ja annostusohje: Tarkista pH-arvo vähintään kahdesti viikossa ja ryhdy välittömästi toimenpiteisiin, jos arvo poikkeaa suositellusta (mittaus tulee tehdä ainakin ennen kloorausaineen annostelua). Jos pH on yli 7,4; vesi voi muuttua maitomaiseksi ja sameaksi, kloorausaineiden vaikutus voi heiketä, kloori alkaa haista ja voi aiheutua silmien tai ihon ärsytystä. Jos pH on alle 7,0, altaan metalliosat voivat alkaa syöpyä, maalipinnat haalistua ja voi aiheutua silmien tai ihon ärsytystä. Kun haluat laskea pH-arvoa 0,2:lla, lisää 15 g kemikaalia / 1 m3 (1000 l) vettä (kova vesi saattaa vaatia suuremman annoksen). Liuota mitattu määrä kemikaalia huolellisesti veteen muoviämpärissä ja kaada vesi hitaasti altaaseen suodatusjärjestelmän käydessä. Mittaa pH-arvo (sopivalla testauslaitteella), kun kemikaali on perusteellisesti sekoittunut altaan veteen. Toista, kunnes pH-arvo vastaa suositusta. Altaassa ei saa oleskella ennen kuin altaan vesi on sekoittunut kunnolla (suodatusjärjestelmän avulla) ja pH-arvo säädetty haluttuun arvoon.

Ohje: 250 g = n. 150 ml.

Palaa alkuun