H2O Pikakloorirae 3 kg

Desinfioi uima-altaan vesi tarvittaessa käyttämällä nopeasti liukenevia kloorirakeita. Desinfiointiaine vaikuttaa parhaiten, kun käytät sitä säännöllisesti heti ensimmäisestä täytöstä alkaen. Sopii shokkikäsittelyyn ja ylläpitodesinfiointiin. Pakkauskoko 3 kg.

Vaikutus: Rakeinen desinfiointiaine (granulaatti) allasveden koko uimakauden aikaiseen ylläpitoklooraukseen sekä sisä- että ulkoaltaisiin. Sopii erityisen hyvin erittäin likaisten allasvesien kertaluonteiseen shokkiklooraukseen. Tappaa levät ja virukset. Rakeiden liuetessa allasveden klooripitoisuus kasvaa voimakkaasti, mikä tappaa useimmat tavanomaiset virus- ja levätyypit.

Käyttöohje: Vesi pysyy kirkkaana ja hygieenisen puhtaana, kun sen pH on 7,0–7,4 ja sen vapaan kloorin pitoisuus on 0,3–0,6 mg/l. Kun veden lämpötila on yli 28 °C, vapaan kloorin pitoisuuden on hyvä olla jopa 0,8 mg/l. Jos klooripitoisuus laskee alle 0,3 mg:n/l, kloorin annostusta pitää lisätä. Jos vapaan kloorin pitoisuus on yli 0,8 mg/l, älä käytä allasta. Lisää veteen altaan täytön jälkeen ehkäisevänä toimenpiteenä H2O Viikkoklooria tai H2O 3in1 Monitehotablettia. Jos altaassa näkyy leväkasvustoa, annostele kemikaalia shokkiklooraukseen soveltuva määrä. Mittaa allasveden pH-arvo aina ennen tuotteen annostelua ja säädä sitä tarvittaessa, kunnes se on 7,0–7,4. Mittaa pH-arvo uudelleen 24 tunnin kuluttua ja säädä sitä tarvittaessa. Tärkeää: Mittaa veden pH ja vapaan kloorin pitoisuus testisarjan avulla, jotta osaat annostella rakeet oikein. Mittaa pH ja vapaan kloorin pitoisuus vähintään kahdesti viikossa. Klooraa vesi mieluiten iltaisin. Kun allas on sisätiloissa: Huolehdi allastilan hyvästä ilmanvaihdosta noin 24 tunnin ajan.

Annostusohje: Perusannos on 100 g (100 g on 100 ml) rakeita / 10 m3 (10 000 l) vettä. Käytä shokkiklooraukseen enintään 200 g rakeita / 10 m3 vettä.

Annostustapa: Liuota haluttu annos huolellisesti veteen muoviämpärissä. LISÄÄ TUOTE AINA VETEEN, ÄLÄ PÄINVASTOIN! Kaada liuennut tuote hitaasti allasveteen tai altaan pintakaivoon (pintaveden puhdistimeen). Suodatusjärjestelmän on oltava käynnissä kemikaalin annostelun aikana ja 24 tuntia sen jälkeen.

Palaa alkuun