H2O Viikkokloori 20 g tabletti

Hitaasti liukeneva klooritabletti ylläpitää allasveden puhtautta. Käytetään kemikaaliannostelijan kanssa. 20 g tabletti. Pakkauskoko 0,9 kg.

Vaikutus: Hitaasti liukenevat klooritabletit allasveden säännölliseen ja pitkäaikaiseen desinfiointiin tavanomaisessa uintikäytössä. Tabletteja käytetään desinfiointiaineena, kiinnittymisen-estoaineena ja antimikrobisena aineena ulko- tai sisäuima-altaissa koko uintikauden ajan. Desinfiointi on tärkein osa allasveden hoitoa, koska se ehkäisee levän, homeiden, sienten sekä resistenttien bakteerien ja virusten kehittymistä. Tabletti liukenee veteen hitaasti, jolloin siitä vapautuu klooria, joka desinfioi ja hapettaa allasveden orgaanisia epäpuhtauksia.

Käyttöohje: Vesi pysyy kristallinkirkkaana ja hygieenisen puhtaana, kun sen pH on 7,0–7,4 ja aktiiviklooripitoisuus 0,3–0,6 mg/l. Oikea pH vahvistaa myös kaikkien muiden veden-puhdistustuotteiden vaikutusta sekä vaikuttaa laitteiston kuntoon ja altaan käyttöikään, oikea aktiiviklooripitoisuus puolestaan ehkäisee mikro-organismien kasvua. Mittaa altaan veden pH ja aktiiviklooripitoisuus säännöllisesti, vähintään kahdesti viikossa. Jos pH arvo on alle edellä mainitun suositusarvon, käytä veden pH-arvoa alentavia tuotteita. Jos veden aktiivikloori-pitoisuus on yli 0,8 mg/l, älä käytä allasta, vähennä kloorin annostusta ja käytä allasta vasta, kun pitoisuus laskee suositusarvoon.

Annostusohje: Lisää altaaseen 5–8 päivän välein veden lämpötilan ja aktiiviklooripitoisuuden mukaan 1–2 tablettia / 3 m3 (3000 l) vettä, 1 tabletti, jos veden lämpötila on korkeintaan 25 °C, ja 2 tablettia, kun se on yli 25 °C. Yksi tabletti (20 g) lisää veden aktiivihiilipitoisuutta 1,75 mg:lla/litra, kun vettä on 10 m3 (10 000 l). Veden optimaalisen aktiiviklooripitoisuuden ylläpitoon tarvittavan kloorin määrään vaikuttavat ilman ja veden lämpötila, altaan käyttäjien määrä sekä se, kuinka usein ja kuinka paljon sataa ja tuulee. Pitkän kauniin sääjakson tai myrskyjen jälkeen tai kun allasta on käytetty tavallista enemmän tai veden lämpötila on tavallista korkeampi, käytä tuotetta H2O Pikakloorirae kuuriluonteisesti. Kylmän sääjakson jälkeen voit harventaa kloorausvälejä. ÄLÄ KOSKAAN HEITÄ KLOORITABLETTEJA SUORAAN ALTAASEEN!

Palaa alkuun